WHAT WE DO

Met veel enthousiasme helpt het INO team jou aan een Nederlandstalige baan in het veelzijdige Marokko.

 

 

Recruitment

Onze klanten in heel Marokko vragen onze hulp regelmatig bij het vinden van goed Nederlandstalig personeel. Door middel van verschillende wervingskanalen zijn wij altijd op zoek naar mensen die dit avontuur aan willen gaan. Wij zoeken jou dus!

 

Algemene informatie

Bij ons kun je ook terecht voor algemene vragen over werken of wonen in Marokko. Het is niet gek om heel veel vragen en twijfels te hebben bij het overwegen van de stap naar Marokko. Stuur ons gewoon een mail!

 

Intakegesprekken

Al onze contacten beginnen met een intakegesprek. Dit gesprek is zowel voor jou als voor ons een essentieel onderdeel om jou zo goed mogelijk verder te helpen bij jouw stap om te werken in Marokko.

 

HR Consultancy

Voor onze zakelijke klanten staan wij altijd gereed om hen bij te staan in hun personeelsvraagstukken. Door onze jarenlange kennis van de Nederlandstalige arbeidsmarkt in Marokko snappen wij heel goed hoe wij onze klanten verder kunnen helpen.

 

On-site Recruitment

Werken aan Nederlandstalige projecten in Marokko is niet de makkelijkste klus. Bedrijven hebben niet altijd genoeg capaciteit om binnen de gestelde termijn aan hun personeel te komen. On-site recruitment is een unieke service van INO die bewezen effectief is. Neem contact op voor meer info!

 

Follow-up

Als wij jou succesvol hebben begeleid naar een baan in Marokko, is het voor ons nog niet klaar. Wij blijven graag in contact met onze kandidaten. Onder andere hebben wij INO Ambassadeurs die jou opvangen voor eventuele vragen waar je tegen aan gaat lopen. INO Ambassadeurs zijn toppers die jou al voor zijn gegaan en graag hun ervaringen met je willen delen. Maak daar gebruik van!

THEY SAY

More testimonials

12

VACATURES

8

BEDRIJVEN

122

INO KANDIDATEN 2016

284

GLAASJES ATAY

#1 Werken in Marokko