22 Aug RTV ANALIST- per direct

  • Parttime
  • Marokko
  • Applications have closed

Website RTV Monitor

Job in Marokko

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele baan, waarin je voortdurend bezig bent met Nederlands nieuws en actualiteiten? En wil je zelf bepalen vanaf welke locatie je werkt? Lees dan vooral verder en check de vacature van RTV-analist en solliciteer snel!


RTV Monitor

Het team RTV-analisten verzorgt de dagelijkse nieuws rapportages voor (grote) organisaties in Nederland. We combineren het beste van mens en techniek in onze diensten en staan bekend als een innovatief en jong bedrijf met een open werkcultuur. Bekijk onze website www.rtvmonitor.nl


Wat ga je doen

Voor onze klanten is het zeer belangrijk dat zij snel op de hoogte worden gebracht van hun media-aandacht. Dit doen we onder andere door samenvattingen te maken van relevant nieuws uit radio- en televisieprogramma’s, die we bekijken en beluisteren.


Wij vragen

❖ Je bent graag bezig met nieuws en actualiteiten en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
❖ Je bent flexibel en je vindt het niet erg om ook avond- en/of weekenddiensten te draaien.
❖ Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en denkt altijd vanuit het belang van de klant.
❖ Je bent 24 – 32 uur per week beschikbaar.


Wat we jou bieden

❖ Een leuke, leerzame baan waarin je voortdurend bezig bent met de actualiteit en taal.
❖ De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit huis uitgevoerd, maar je bent wel beschikbaar om (indien nodig) in Casablanca aanwezig te zijn.
❖ Een netto salaris van 10.000 Dhs per maand, op basis van 40 uur per week + prima arbeidsvoorwaarden.


Herken jij jezelf in de beschrijving en lijkt het je wat? Pas je niet in dit profiel maar zou je wel graag eens kennis willen maken met het team van RTV Monitor? Neem gerust contact op via onderstaande sollicitatie button! 


Let op! Jouw sollicitatie komt direct binnen bij het HR team van RTV Monitor! Voor een goede eerste indruk is het daarom erg belangrijk dat je een volledige sollicitatie indient (CV + motivatie).#1 Werken in Marokko